Lennundusmeditsiinikeskus pettis?

Postitatud 23.aprill 2003 | Postitaja Marika Kulmar
Lennundusmeditsiinikeskus pettis?
Postitaja Anonüümne lendur on Kolmapäev, Aprill 23, 2003 – 04:05 PM EET,
Läbisin meditsiinilise komisjoni eesmärgiga saada II klassi kategooria lendamise osas. Olin 4 aastat varem juba käinud seal langevarjurina, nüüd lähen piloodi kursustele ja vaja eralenduri tõend ka saada.
Mult võeti vastavalt hinnakirjale 1500 krooni. Nüüd aga kuulen, et juriidiliselt saab purilendur sama klassi tõendi ja kõigest 500 krooni eest.
Kas ma olen saanud petta? Tõend on antud lennuameti nimel ja nüüd tuleb välja, et täpselt sama teenuse eest on 2 eri hinda.
kommentaare?

Martti Kuldma: Nii see tõesti on, Lennundusmeditsiinikeskuse tariifid ja tervisetõendite klasside nõuded. Minu arvates oleks siin tarbijakaitseametil üht kui teist öelda. Samuti ei keela keegi ju ennast purilendurina esitlemast, liiatigi ju purilenduri paber niigi taskus

1 kommentaar

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Lennundusmeditsiinikeskus pettis? (Skoor: 1)
MarikaKisand (mari@eepu.ee)
on 05. 06, 2003 – 05:11 PM
(Kasutaja info | Saada sõnum)
Paraku purilenduriks enda nimetamine ei aita. Komisjoni läbides antakse tervisetõend, kus esmataotlejal kirjas kellena komisjoni läbis. Selle alusel antakse lennuametis välja vastav õpilase luba. Tõsi ta aga on, et hinnavahe on täiesti õigustamatu. Kõige veidram on aga lugu nendel, kellel eriala ja hobi tõttu on vaja mitut eri klassi komisjoni ühel ajal teha. Nemad peavad iga klassi paberi eest eraldi maksma, kuigi uringuid tehakse vaid üks kord. Möödunud aastal vaidlustasime seda ja nö “kaebasime” ka lennuametisse. Tulemus on selline, et nüüd tuleb kõikide klasside komisjonid eri päevadel teha ja kõikide eest ka eraldi maksta.

Kommentaarid on suletud.