Veel piraatlusest

Postitatud 30.juuli 2003 | Postitaja Marika Kulmar
Veel piraatlusest
Postitaja Tarmo Pihlak, lennuj on Kolmapäev, Juuli 30, 2003 – 11:56 PM EET,
29.juuli hommikul kella kümne ajal lendas Pirita kandis ringi tundmatu motodeltaplaan. Kuigi õhusõiduk oli lähialas (ning tegelikult päris lennujaama lähedal) puudus lennujuhtidel sellest info. Lugupeetud piloodid-kas tõesti on nii raske helistada sellisel juhul torni ja informeerida lennujuhti. Kui lend ei toimu finaalide all või selle läheduses ning lennatakse madalal ei ole torn seda minu teada kunagi keelanud. Ise kardan et selline piloot ei teagi midagi kontrollitud õhuruumist, lennureeglitest ja teistest seadustest ja kohustustest ning halbade asjaolude kokkusattumisel on on ohuks nii endale kui teistele õhusõidukitele. Tekibki küsimus kuidas sellised *piloodid* üleüldse oma lennukogemuse saavad.
Tarmo Pihlak tpihlak@hotmail.com

1 kommentaar

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Veel piraatlusest (Skoor: 0)
Külastaja on 07. 31, 2003 – 05:00 PM
kui sellisele lendamisele tavalisel teel piiri ei tule, tuleb tegemist ja koostööd politseiga hakata tegema. lennundusest on õnneks politsei piisavalt aupaklikku distantsi hoidnud, sest peetakse ju lennundusega tegelejaid kraadi võrra ehk inteligentsemateks. ja kahju kui selline justkui kirjutamata seadus ja arusaam mõne ebateadliku “piloodi” poolt ära lörtsitakse. piloodid ja lennudusinimesed ise ka peaksid silmad rohkem lahti hoidma ja juba eos selgitama-“jutlustama” võsalenduritle, mida ja kus tohib ja mida mitte.

Kommentaarid on suletud.