Tarkmees taskus

Postitatud 28.märts 2004 | Postitaja Marika Kulmar
Tarkmees taskus
Postitaja HendrikAgur on Pühapäev, Märts 28, 2004 – 07:49 PM EET,
Hetkel veel… taevas on hall ja sinna – üles nagu poleks asja, kuid kohe-kohe on ilmad paranemas ja teadagi, kel vähegi võimalust hakkab heietama mõtteid, kuidas rattad maast lahti saada. Kes paneb klubi, kes oma lennukile hääled sisse, kes vaatab, kust rentida saab. Aga meie, piloodid, läheme, pole kahtlustki – lendama. Pikemad ärireisidki muutuvad käegakatsutavaks, saati pilvealused purilendureile.
EEHL soovib, et algav lennundushooaeg tuleks igati tore, rõõmu ja turvalist lendamist pakkuv. Niisama aga ei juhtu midagi, seepärast head piloodid, võtkem end kokku ja viigem kurssi kõige uuemaga, mis lennunduses, tuletagem meelde algtõdesid ja korrakem igapäevast, mis tundub vahel lausa tüütult iseenesestmõistetav. Ärgem mingem lendama mütsiga-lüües-mentaliteediga, vaid andkem endile aru, et lendamine on seotud kõrgendatud riskidega nii kolmandatele kui endile. Ja veel, kuna meie, era- ja harrastuspiloodid, väiksema või pea miinimum-lennukogemusega ei saa ju paraku igapäevast praktikat ja täiendõpet nagu professionaalsed piloodid, siis haarakem kinni igast võimalusest endid harida ja täiendada, milleks on ka EEHL korraldanud selle aasta esimese seminari. Kõik seminarile 3. aprillil kell 12 (kell 11 EEHL üldkoosolek)! See on lihtsalt mõistlik teguviis neile, kes tegelikult lendavad ja turvalisusest hoolivad.

1 kommentaar

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Tarkmees taskus (Skoor: 0)
Külastaja on 03. 28, 2004 – 01:27 PM
Kus see seminar toimub?

Kommentaarid on suletud.