Lennuõpetajate algõpetuse täiendkoolituse alane nõupidamine

Postitatud 2.november 2004 | Postitaja Marika Kulmar
Lennuõpetajate algõpetuse täiendkoolituse alane nõupidamine
Postitaja HendrikAgur on Teisipäev, November 02, 2004 – 08:49 AM EET,
Reedel 5. novembril kell 17.00-ks kutsub EEHL kõiki lennuõpetajaid ja lennuõpetajaks õppimisest huvitatuid Lennuametisse nõupidamisele.
Pakker Avio Lennukool alustab 20. novembril lennuõpetajate täiendkoolitusega. Spetsiifilist informatsiooni saabki Lennuameti töötajatelt ja lennukooli juhatajalt Kalju Albertilt.
Kursuste komplekteerimist alustatakse vastavalt registreerujate soovidele ja spetsiifikale. Idee, korraldada lennuõpetajate täiend- ja ka algkoolitust on idanenud ammu. Eestis võib seda teha vaid kaks FTO sertifikaati omavat organisatsiooni, Tartu Lennukolledz ja AS Pakker Avio. Nüüd on asutud tegudele ja lennuõpetajate taseme tõstmine on lennuõpetajate endi kätes. Kuna lennuõpetajate tasemest sõltub kogu lennuohutuse tase ja kvaliteet, palume suhtuda lennuõpetajatel nõupidamisest ja koolitusest osavõttu vastutustundlikult. Nõupidamisele palutakse kindlasti tulla kõigil lennuõpetajatel, kaasaarvatud ülikergelennukite A ja B kategooria. Samuti on oodatud praktikud, kel on huvi hakata lennuõpetajaks.
Veel on oodatud purilennuõpetajad ja purilennukite pukseerijad ning lennuklubide juhatajad.
Kohtumiseni reedel kell 17 Lennuametis.

2 kommentaari

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Lennuõpetajate algõpetuse täiendkoolituse alane nõupidamine (Skoor: 0)
Külastaja on 11. 02, 2004 – 10:47 AM
deem, tahaks küll aga ma nii roheline alles. Pole ULAPL litsentski veel käes.

Tarmo.

Re: Re: Lennuõpetajate algõpetuse täiendkoolituse alane nõupidamine(Skoor: 0)
Külastaja on 11. 19, 2004 – 11:41 AM
Ega sa suurt millestki ilma ei jäänudki. Koosoleku kõige suurem väärtus oli, et sai jälle näha vanu tuttavaid. Esimestel minutitel jõuti arusaamisele, et peaaegu kedagi kokkutulnutest ei oodatud, välja arvatud Hendrik, aga alustati ikkagi ilma temata. Ja jõuti peaaegu ka valmis.

Pakker Avio pakkus kursust, mille sisu oli õppida õpetamist ja mis oli sobiv täiendkoolituseks.

Porro jagas infot, et lubade seadust täiendatakse, kus A klassi ülikerglennukite pilootide nõuded lähevad lihtsamaks ja B klassi omade nõuded lähevad peaaegu samasugusteks kui väikelennukitel.

Kui sa ULAPL kätte saad, pead ootama kui 100 lennutundi ja kui reisijaveo õigus käes, siis veel mõned aastad (praegu kehtib 2 aastat, aga uues seaduses see muudetakse ja ei mäletata, oli see 1, 2 või 3 aastat) pead veel ootama, kuni Lennuameti poolt tunnustatud kursusele võetakse. Aga sellist kursust pole Eestis varem toimunud ja keegi Eestis ei teagi, mida seal õpetama peaks. Nii et kellel see lennuõpetajaks õppimise vajadus on, peab kursuse kava ise kokku panema ja Pakker Avio hakkab Lennuameti poolt tunnustatud koolitusfirmaks. Purilennu õpetaja koolituskursuse loomine oli pooleli. Kaugelt vaadates see nii ületamatu probleem polnudki.

Lootusrikast lendurielu!

M.

Kommentaarid on suletud.