Perioodikaart ka Eestisse?

Postitatud 1.märts 2005 | Postitaja Marika Kulmar
Perioodikaart ka Eestisse?
Postitaja KimmoLehti on Teisipäev, Märts 01, 2005 – 03:13 PM EET,
Nüüd kus kõik Eesti lennujaamad on Tallinna Lennujaama tütarettevõtted , oleks minu meelest hea võimalus võtta kasutusele perioodikaart. Perioodkaart on kasutusel Soomes ja Rootsis ning sellega saab maksta maandumis-, navigatsiooni- ja terminalitasud kõikides lennujaamades. (Siiski, Rootsis ei kehti kaart Stockholm-Arlanda- ja Soomes Helsingi-Vantaa- lennuväljal.) Perioodikaarte müüakse Soomes ja Rootsis alla 2000KG MTOW ’non-commercial’ lennukitele ja neid saab osta näiteks üheks kuuks või kasvõi terveks aastaks.
EEHL võiks uuesti asja käsile võtta!

Parimate tervitustega Kimmo Lehti, erapiloot Soomest, EEHL liige

PS. Lennuki rentimisest Tais on juttu leheküljel http://www.tt.ee/pac/tai/ , kahjuks küll soome keeles.

2 kommentaari

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Perioodikaart ka Eestisse? (Skoor: 1)
HendrikAgur (hendrik@pilots.ee)
on 03. 01, 2005 – 03:10 PM
(Kasutaja info | Saada sõnum) http://www.pilots.ee
Väärt ettepanek! Tõsi, siis kui olid üleminekusegadused väikelennukitele Tallinna lennujaamas, pea paar aastat tagasi, tegimegi sellise ettepaneku, kuid lõpuks mõistsimw, et kandepind on liialt väike ainult Tallinna osas ning sulanduda teiste eesti põhilennujaamadega logistiliselt lihtsalt kohmakas.
Nagu paljud asjad Eestis, võiks ka nüüd Soome mudeli järgi tõepoolest malli võtta ja midagi sarnast ka Eestis luua. Hea mugav ja kõigil vähem paberimäärimist. Kimmoga võiksime küll koostööd teha, et ette valmistada lihtne kaardikasuatamise mudel. Tore mõte ikka – nagu kevadkuulutaja.

Re: Perioodikaart ka Eestisse? (Skoor: 0)
Külastaja on 03. 10, 2005 – 07:53 AM
Hea mõte, Kimmo!

Kommentaarid on suletud.