Karksi lennupäevale 18. augustil!

Postitatud 10.august 2007 | Postitaja Marika Kulmar
Karksi lennupäevale 18. augustil!
Postitaja HendrikAgur on Reede, August 10, 2007 – 11:27 AM EET,

18. ja 19. augustil lennatakse Mulgimaal! 18. augustil on Karksi vallas ainulaadne päev – avatakse Karksi lennuväli ning selle auks korraldatakse koostöös EEHL, Mulgimaa Elu Edendamise Keskuse ja Karksi Vallavalitsusega Karksi lennupäev. 19. augustil on lennupäev Riidajal, mis on seekord rohkem kinnine üritus motodeltaplaneristidele ja mudelistidele. Karksisse on osalema oodatud kõik erapiloodid oma väikelennukitel ja (moto)deltaplaanidel. Polli külas asuval lennuväljal asetleidev Karksi lennupäev pakub tegevusi kõigile huvilistele. Kohapeal on võimalik näha väikelnnukite demonstratsioonesinemisi, langevarjureid ning saab teha ka huvilende väikelennukiga ja kopteriga.
Lennukid on oodatud alates kella 10.00st. Lennupäeva avamise traditsiooniline langevarjurite avahüpe toimub kell 12.00. Päeva jooksul toimuvad lennukite demoesinemised ja lennuralli väikelennukitele, mida kroonivad atraktiivset kaasaelamist pakkuvad täpsusmaandumis- ja pommitamisvõistlused ning raja kõrval Karksi Racing krossiklubi krossimootorrattd, mis võtavad startivate lennukitega mõõtu kiirenduses. Lennuraja kõrval avatavates õpitubades tutvustatakse lennumasinate ehitust ja nendel lendamaõppimise võimalusi. Päeva teises pooles toimuvad motodeltaplaanide ja veolohede esinemised ning kõikidele osalejatele lennuraja pikkune jooksukross (edasi-tagasi, kokku 1050 m). Võistlustelt osavõtjatele on välja pandud auhinnad. Lennuralli võistlusjuhend, info pilootidele ja lähenemiskaardid saadaval: loe edasi, allpool.

Võistluste juhendjuhend
VAL kaart
VAC kaart

0 kommentaari

Kommentaarid on suletud.