Balti keti 20. aastapäevale pühendatud kolme riigi grupilend sai teoks

Postitatud 31.august 2009 | Postitaja Marika Kulmar
Balti keti 20. aastapäevale pühendatud kolme riigi grupilend sai teoks
Postitaja RaulReap on Esmaspäev, August 31, 2009 – 07:30 AM EET,

Fotod õhust.

Balti keti lend õnnestus päris hästi. Lend hilines 1h ja 40 minutit, sest Leedu tiim ei saanud ilma tõttu õigeaegselt startida. ES-FCC ja ES-FPW liitusid Saku kohal formatsiooniga, mis lendas Sakust Muugale ja Vaida kaudu Raplasse. Raplasse kogunes hulgaliselt rahvast tervitama Leedukaid. Kohal oli ka Lennuameti esindajad. Pärast tankimist suundus formatsioon mööda algupärast marsruuti Lilli kaudu Lätti. Lillis eraldusid Eesti lennukid ja tegid 2 madal lähenemist Lilli kohal ning suundusid seejärel Karksisse maanduma. Lätis liitusid Valmiera kohal formatsiooniga Läti lendurid. Hiljem liitusid Eesti piloodid veel pidulistega Lillis kus jagati muljeid lennust kohalike ürituse korraldajatega.

0 kommentaari

Kommentaarid on suletud.