EEHL-i üldkoosolek pühapäeval, 28. märtsil 2010 – toimunud

Postitatud 28.märts 2010 | Postitaja Marika Kulmar
EEHL-i üldkoosolek pühapäeval, 28. märtsil 2010 – toimunud
Postitaja marikak on Pühapäev, Märts 28, 2010 – 05:23 PM EET,

EEHL-i igaaastane korraline üldkoosolek toimub pühapäeval, 28. märtsil 2010 Tallinnas algusega kell 11:00 Gustav Adolfi Gümnaasiumis, ruumis 103, Tallinnas, Suur-Kloostri 16. Üldkoosoleku järel toimuvad fotokonkursi võitjate autasustamine ja lennundusteemaline seminar.

Liikmemaksu maksmise tähtaeg 2009. aasta eest on üldkoosoleku algus. Palume liikmemaks üle kanda EEHL arveldusarvele (221021336244 – Eesti Era- ja Harrastuspilootide Liit.). Viimane võimalus on sularahas kohapeal. Liikmemaksu maksmise info on uuendatud liikmete nimekirja lehel. Tuletame meelde, et liikmemaksu mittetasunud arvatakse EEHL liikmete nimekirjast välja!

Liikmetel, kes ei saa osaleda üldkoosolekul palume täita volitus (väljatrükk või .doc dokument) ja saata e-mailiga raul (at) skydive.ee või volitus saata allkirjastatult paberil volitatavaga, kes annab selle üle kohapeal.

Päevakord

Üldkoosoleku osa:

  • EEHL-i 2009 a majandusaasta aruande ja revidendi aruande kinnitamine.
  • Uute liikmete vastuvõtmine. Liikmeks astumise avalduse leiab vasakul ribas Liidu dokumendid -> Liidu dokumendid -> Liidu normdokumendid -> Avaldus liitu astumiseks. Palun täidetud avaldus saata EEHL sekretärile Marika Kulmarile marikak.pilots@hot.ee 24. märtsiks 2010 (oodake kättesaamise kinnitust) või täita kohapeal.
  • 2010 ürituste kalendri kokkuleppimine

Fotokonkursi tulemuste teatamine ja võitjate autasustamine

Seminari osa:

  • Lennuameti ülevaade lennuohutusest ja uuendustest 2010 hooajal
  • Tallinna Lennujaama ülevaade maapealsetest vahejuhtumitest ja ohutu liiklemise põhimõtetest
  • Ülevaade uutest lennundusjulgestuse nõuetest
  • Sõjaaegsete Eesti Lennuväelaste Ühenduse esimees Hendrik Arro ettekanne

0 kommentaari

Kommentaarid on suletud.