Rapla lennupiknik 3.juulil 2010

Postitatud 27.juuni 2010 | Postitaja Raul Reap

 

Laupäeval 3. juulil toimus Rapla lennuväljal EEHL  ja Rapla Lennuvälja MTÜ koostöös korraldatud lennupäev, kuhu kogunes suur osa Eesti harrastuslenduritest ja lennundushuvilistest. Ilm oli suurepärane ja huvilisi ning lennumasinaid sai plats täis. 

Üritusel sai lennuaparaate lähedalt näha ja kuulata pilootide juttu lennukite ajaloo ning lennuomaduste kohta. Pealtvaatajad kasutasid aktiivselt ka võimalust teha huvilende AS Pakker Avio õhusõidukitega Cessna 172 ja Robinson R22. Eesti Langevarjuklubis sai proovida langevarjuhüpet koos instruktoriga ühise tandemvarju all.

Lennupäeval osalesid muuhulgas Eesti Lennuklubi An-2, Tallinna Aeroklubi Wilga 35 ja Blanik L-13, Tackmer Air Cessna 172 ja Ikarus 42, Pakker Avio Cessna 172 ja Robinson R22, Aeronautikaklubi Cessna 150, Eesti Langevarjuklubi BN-2A Islander, Lennuklubid Bekas ja Laplar Aviat A1B Husky, Jak-18 ja Jak-52, Edvin Penart UFM-13 Lambada, Robinson R22, deltaplaanid ja mootorvarjud.

Korraldajad tänavad kõiki lennutehnikaga osalejaid ja ürituse toimumisele kaasa aitajaid!

Kommentaarid on suletud.