Külastasime ja toetasime Eesti Lennundusmuuseumi

Postitatud 5.märts 2021 | Postitaja Jüri Kaljundi

Kenal 27. veebruari talvepäeval külastas meie eralendurite seltskond ühislennuga Eesti Lennundusmuuseumi. Taevas oli sinine, päike säras ning väljas oli juba kevade hõngu. Mida nädal edasi, seda rohkem jõuavad ka meie kopterid ja väikelennukid nüüd taevasse.

Muuseumi juht ja asutaja, Mati Meos tegi meie grupile eksklusiivse tuuri. Lennundusmuusumi näol on tegemist ühe suurima Eesti eramuuseumiga ning Mati Meos on teinud ära tohutu töö selle loomisel ning elushoidmisel.

Eralendurite liidu liikmed tegid ka üleskutse muuseumi toetuseks, tänu millele koguti ümarik summa sealse tegevuse abistamiseks.

Lisaks toimuvad Mati ja lennundusmuuseumi algatusel ka iga-aastased Eesti Lennupäevad. Sel aastal on lennupäevade kuupäevadeks 7-8. august 2021. Loodame, et olukord riigis laseb neil sel aastal ka toimuda.

Soovitame igal lennundushuvilisel kindlasti seda vahvat muuseumi külastada!

Kommentaarid on suletud.