Taas sajab valget lund väljas…

Postitatud 14.detsember 2003 | Postitaja Marika Kulmar
Taas sajab valget lund väljas…
Postitaja HendrikAgur on Pühapäev, Detsember 14, 2003 – 09:27 PM EET,

Taas sajab valget lund väljas
ja tähti tuiskab taeva raa`l…

Nii võiks alustada kõigile tuntud Rene Eespere jõululauluga, sest kohe-kohe saab advendiajast jõuluaeg ja kuidas kellelgi, kellel osturallidel, kellel vaikselt mõtiskledes, kellel peo ja käraga, kellel õdusas pereringis – jõulud saabuvad kõigile.
Ka meie liidu headele inimestele aga inimesed ongi ju sisemalt head. Sõimu, kirumist, sarjamist, tagarääkimist, ärategemist ja oh – teada ju – mida kõike veel, jagub meie ümbrusse küllaga… Kuid unustagem see, seda enam, et saab sellest tüütust ja rusuvast kaarega mööda, kui vaid selleks hing ja süda valmis. Proovigem siis! Mingem siis! Rahu ja armastusega südames, vastu jõuluajale ja uuele aastale!

EEHL juhatuse nimel Hendrik Agur

Kui aeg maha võetud, tekib kindlasti ka mõtteid oma lemmikalade ümber. Kellel selleks lennundus, siis teadagi – EEHL-i inimesed on kindlalt ühes paadis, et mitte öelda laevas – kui soovite – õhulaevas. Mõtisklused, mäng, uued tuuled ja mõtted suunatud tulevikku, eks need iseloomustavad jõuluaega aga veidi-veidi asjalikumalt:
Kutsun üles kõiki lennundusinimesi julgemalt osalema ka meie pilots-kodulehe toimetamises. Tegelikult on see lehekülg pisut ootamatultki hästi tööle läinud ja suur külastajate arv on selle parimaks tunnitajaks (ehk Jaanusel palumegi avaldada siinse loo kommentaarides sellekohase ülevaate). Oodatud on kaastööd, kommentaarid, arvamused, ettepanekud. Kõigil on selleks võimalus ja tehnilised nipid on saadaval info-menüüs. Järjest enam on EEHL tõsiseltvõetav partner riigiametitele ja otsustajatele. Meie omadele liikmetele koduks ja „meestele metsast“ autoriteediks. Meie arvamust küsitakse ja arvestatakse, meie ettepanekuid võetakse tõsiselt, nende kallal töötatakse ja nendega arvestatakse. Mis on sellelni viinud? Eks vast meie tublide ja usaldusväärsete inimeste töö, nende elukutsetest (tõsi, kelle hulgas on hulgaliselt oma ala tipp-lennundusproffe) tulenevad ekspertarvamused ja ettepanekud. Suur tänu kõigile!
Tore on tõdeda, et era-harrastus ja lihtsalt huvilised lennundusinimesed on reaalselt koondunud ühise mütsi alla ning ajavd ning saavad osa ühisest asjast.
Jõudu ja õnne!

0 kommentaari

Kommentaarid on suletud.