Kokkuvõte 2004. aasta I poolaastal toimunud lennuohutust mõjutavatest juhtumitest

Postitatud 6.august 2004 | Postitaja Marika Kulmar
Kokkuvõte 2004. aasta I poolaastal toimunud lennuohutust mõjutavatest juhtumitest
Postitaja MarttiKuldma on Reede, August 06, 2004 – 09:46 AM EET,
hr. Tõnu Aderilt 2004 aasta esimese poole lennuintsidentide kokkuvõte.

Kokku registreeriti 2004.a I poolaasta jooksul kriisireguleerimise osakonna poolt Tallinna Lennujuhtimispiirkonnas ja Eestis käitatavate õhusõidukitega väljaspool Tallinna lennujuhtimispiirkonda lennuõnnetuste ja –intsidentidena 17 sündmust. Neist kolm olid lennuõnnetused, milledest kaks traagiliste tagajärgedega. Kõigi kolme õnnetuse puhul oli tegu piloodipoolse hoolimatu suhtumisega kehtestatud nõuete järgimisse.

Edasi loe raportist

Kommentaarid on suletud.