Korvpalli mängima!

Postitatud 25.jaanuar 2005 | Postitaja Marika Kulmar
Korvpalli mängima!
Postitaja HendrikAgur on Teisipäev, Jaanuar 25, 2005 – 03:30 PM EET,
Lisatud 25.01.05
EEHL korvpallisaali ajad on laupäeviti kell 19.30 – 21.00. Rohket osavõttu juba alates sellest laupäevast!

Uudis 17.01.05
Head spordihuvilised piloodid!
Meie lepingupartner Tabasalu Spordikompleks pakub välja korvpallisaali kasutamise ajad kas laupäeviti k 19.30 – 22.30 või pühapäeviti k 20.30 – 22.30. Palun huvilistel teada anda EEHL korvpallitoimkonna kaptenile Toomas Uibole e-mailile toomas@laueseppe.ee, et huviliste kokkusaamisel broneerida aeg. EEHL liikmetele ja sõpradele siis loomulikult tasuta. Teatama peaks nädala jooksul, et kiiresti asjaga alustada.
Liikumine on tervise ja ilu pant! Tulge sportima!

2 kommentaari

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Korvpalli mängima! (Skoor: 1)
HendrikAgur (hendrik@pilots.ee)
on 01. 17, 2005 – 02:59 PM
(Kasutaja info | Saada sõnum) http://www.outdoorexpress.ee
Lisaks tuletan meelde, et EEHL liikmetele on Tabasalu spordikompleksis ujula ja saalide kasutamine (squash, sulgpall, jõusaal) -15 %-lise hinnaalandusega. Töötab korralik saun. Teatada tuleb võlusaõna EEHL ja esitada dokument nimekirjast liikmelisuse tuvastamiseks.

Ps. Isiklikust kogemusest pean Tabasalu ujulat Tallinna ja Harjumaa puhtaimaks.

Re: Re: Korvpalli mängima!(Skoor: 1)
PriitPalumaa on 01. 17, 2005 – 05:12 PM
(Kasutaja info | Saada sõnum)
Võlusõnast piisab, dokumenti ei küsi keegi. Kõik sugulased tuttavad kes kaasas saavad ka -15% Korralikke saunu on mitu (infrapuna, auru ja tavaline saun) lisaks 2 basseini ja 2 mullivanni. Kiiduväärt koht!
Priit

Kommentaarid on suletud.