Eesti Langevarjuklubi lennukiotsingutel

Postitatud 22.november 2005 | Postitaja Marika Kulmar
Eesti Langevarjuklubi lennukiotsingutel
Postitaja Anonymous on Teisipäev, November 22, 2005 – 09:49 PM EET,
Paar sõna saateks sellele kirjale!
Elak teeb tööd lennukiosakonnas, et kindlustada ka järgnevatel aastatel meile erinevaid lendamise võimalusi. Selleks plaanisime maad kuulata ja suurele osale lennuettevõtjatest on alljärgnev kiri saadetud. Siin ka teile lugupeetud liidu rahvas.

Kui kellegil on midagi pakkuda või koostööhuvi, siis saatke aga vastus ja vaatame, mis edasi saab.
Tiit

———-
Oma juba 7-aastase ajaloo jooksul on Eesti Langevarjuklubi (ELaK) nii Eesti langevarjusportlaste kui lennuharrastuse ja -spordiga tegelevate organisatsioonide ja üksikisikute seas tuntud kui parim langevarjuspordi arendaja Eestis. ELaKi hüppepäevadel hüpatakse enamus Eestis tehtavatest harrastuslikest langevarjuhüpetest.

Otsime lennukiga opereerivat partnerit 2006. aasta hooaja langevarjuhüpete korraldamiseks, koostöö sujumisel ka pikemaks ajaks (5-10 aastaks). Kasutame Kuusiku murulennuvälja (EERA 1500 x 60m mururada) või Pärnu betoonkattega (EEPU 2480 x 45m betoonrada) lennuvälja.

vajuta loe edasi …

Oma juba 7-aastase ajaloo jooksul on Eesti Langevarjuklubi (ELaK) nii Eesti langevarjusportlaste kui lennuharrastuse ja -spordiga tegelevate organisatsioonide ja üksikisikute seas tuntud kui parim langevarjuspordi arendaja Eestis. ELaKi hüppepäevadel hüpatakse enamus Eestis tehtavatest harrastuslikest langevarjuhüpetest.

Otsime lennukiga opereerivat partnerit 2006. aasta hooaja langevarjuhüpete korraldamiseks, koostöö sujumisel ka pikemaks ajaks (5-10 aastaks). Kasutame Kuusiku murulennuvälja (EERA 1500 x 60m mururada) või Pärnu betoonkattega (EEPU 2480 x 45m betoonrada) lennuvälja.

Meie vajadused lennukile ja mahud:
– Vähemalt 5 reisijakohta langevarjuritele
– Hüppelennu kõrgus soovitatavalt FL130 või vähemalt FL100
– Lennuki ust peab saama lennu ajal avada
– Hüppehooaeg aprillist oktoobrini
– Hüppame reede õhtuti ja nädalavahetustel, kõne alla võib tulla hüppamine ka muudel nädala õhtutel
– Aastas teeme 3000-4000 langevarjuhüpet. Sõltuvalt lennukitüübist võib hüpete arv olla ka suurem.

Palume saata indikatiivne pakkumine, mis sisaldaks järgmist infot:
1. Pakutav lennukimudel
2. Peale võetav reisijate arv
3. Lennukõrgus
4. Ühe standardse hüppelennu hind FL130 (FL100) ja selleks kuluv aeg (block time).
5. Lennutunni hind

Teiepoolse huvi korral palume ühendust võtta nii juhul kui teil on pakkuda meie vajadustele ja mahtudele sobiv lennuk koos meeskonnaga või ilma kui ka juhul, kui teil on olemas kontakte või partnereid, kes sellist lennukit opereerivad. Sõltuvalt lennuki tüübist on võimalik, et meil on endal olemas vastava pädevusega piloot või piloodid.

Oma pakkumised või täiendavad järelpärimised palume saata e-maili või kirja teel 15. detsembriks 2005.

Pakkumiskonkursi kontaktisik
Mart Ambur
mambur@skydive.ee
+3725027772

Eesti Langevarjuklubi
Regati pst 1
11911 Tallinn

Meeldivale koostööle lootes,

Peeter P. Mõtsküla
President
Eesti Langevarjuklubi

0 kommentaari

Kommentaarid on suletud.