Aasta erapiloot 2005 on Priit Palumaa

Postitatud 30.november 2005 | Postitaja Marika Kulmar
Aasta erapiloot 2005 on Priit Palumaa
Postitaja HendrikAgur on Kolmapäev, November 30, 2005 – 12:04 AM EET,

Üksmeelse valiku tegi EEHL juhatus oma koosolekul aasta erapiloodi nominentide seast. EEHL tunnustusega graveeringuga klaastahvel anti üle hooaja lõpetamisel Tartus ZumZumis. EEHL Aasta erapiloot peab hooja jooksul silma paistma aktiivse ja eeskujuliku lennundusininmesena, soovitavalt osa võtma Eestis korraldatavatest lennunundusüritustest ja koolitustest ning oma hariliku igapäevase lennundustegevusega propageerima eralennundust positiivses võtmes üldiselt.

Ka Lennuralli 2005 etappide Grand Prix läks Priit Palumaale.
Tänutahvlid lennurallide korraldamise eest anti Kaspar Reilile ja Kert Normetile, lennuohutusalase brozüürisarja käivitamise ja toimetamise eest Toomas Uibole. Erilist tänu pälvisid ka Edvin Penart Lennuralli “maaletoomise” ja käivitamise ning Jaan Karlsson Lennuralli etappide korraldamise eest. Heinar Kalam sai tänatud Viljandi lennundusseminari, lennupikniku Viljandi järvel ja Lennuralli Viljandi etapi korraldamise eest.

2 kommentaari

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Aasta erapiloot 2005 on Priit Palumaa (Skoor: 0)
Külastaja on 11. 30, 2005 – 08:46 AM
Tubli Priit!

Õnnitlen.

Ermen Hirv

Re: Aasta erapiloot 2005 on Priit Palumaa (Skoor: 0)
Külastaja on 12. 01, 2005 – 09:34 AM
Priit tubli mees küll,palju õnne aga liit võiks välja anda ka aasata purilenduri ja näiteks motodeltaplaneristi tiitlid. Eriti viimastele oleks hea kui on eeskujuks mees omade seast.Aitab paremini võsast väljuda

Kommentaarid on suletud.