Eesti erapiloot Andres Rätsepp tuli Leedu meistriks vigurlennus

Postitatud 16.august 2006 | Postitaja Marika Kulmar
Eesti erapiloot Andres Rätsepp tuli Leedu meistriks vigurlennus
Postitaja HendrikAgur on Kolmapäev, August 16, 2006 – 11:48 AM EET,
Eesti lennundussõpradele tuli järjekordne tore uudis Leedust, kus 13. augustil Kaunase Aleksotase lennuväljal toimunud Leedu meistrivõistlustel ja Kaunase karikavõistlustel vigurlennus A klassis, tuli mõlemas arvestuses võitjaks Eesti erapiloot ja EEHL liige Andres Rätsepp Jak-52-l!
Möödunud aastal Panevezises võitis Andres teise koha. Areng on selgelt nähtav.

EEHL ja Eesti lennundussõbrad õnnitlevad julget vigurlennusportlast ning on uhked, et meilt hakkab sirguma meie omasid “Kairys`eid”!

Järgmisel nädalavahetusel, 19. ja 20 augustil toimuvad vigurlennuvõistlused Vilniuses Kivishki lennuväljal, seekord juba B klassi arvestuses. Eestist osalevad Oleg Botvin ja Andres Rätsepp. Pöidlad kõigil pihku! Ja… ootame põnevusega häid uudiseid!

Paar pilti ka.


3 kommentaari

Kommentaarid kuuluvad nende postitajale. Meie sisu eest ei vastuta.

Re: Eesti erapiloot Andres Rätsepp tuli Leedu meistriks vigurlennus (Skoor: 1)
AndresRätsepp (andres@altacapital.ee) on 08. 16, 2006 – 09:24 AM
(Kasutaja info | Saada sõnum)
Toimusid Leedu meitrivõistlused vigurlennus A klassis (2 lendu)ja Kaunase karikavõistlused A klassis (1 lend).
Võistlused toimusid jällegi suhteliset vahelduvates ilmastikutingimustes. Hommikul tundus lausa, et asi jääb katki. pilved olid ca 1000 jala peal. Lõunaks siiski asi paranes ja lennud hakkasid pihta. Tavapäraselt oli igal võistlejal 2 lendu, loosi tahtel sain esimeses ringis viimase stardikoha. Kokku osales ca 15 voistlejat, kellest umbes pooled voistlesid veteranide klassis. A klassis osales seekorda ka üks naisterahvas (2004 aastal Kaunases treeningul hukkunud vigurlenduri Darius Isganaitise abikaasa). Tulenevalt suurest võistlejate arvust venis võistlus päris õhtusse. Tulemuste väljakuulutamiseni jõuti alles õhtul 20.00 paiku… Kuna mõlemad lennud läksid mul suhtelselt hästi lootsin kohta esikolmikus. Võit oli muidugi ülimeeldiv üllatus. Rõõmsaks tegi ka asjaolu, et mõlema võistluse teise koha saavutas minu klubikaaslane Vilniuse lennuklubist Arunas Janusauskas. Päevale lisas kindlasti jumet ka Antanas Marciukaitise treening/demolennud Su-31-ga, mis toimusid võistluse vahepausidel – Täiesti rabav etendus.
Tagasisõitu Kaunasest sai alustatud alles õhtul 21.00 paiku, naeratus püsis näol kuni Tallinnani:)

Re: Eesti erapiloot Andres Rätsepp tuli Leedu meistriks vigurlennus (Skoor: 1)
parasiil on 08. 16, 2006 – 04:31 PM
(Kasutaja info | Saada sõnum) http://
vääääägaaaa kõõõõõõvaaaaaa!

õnnitlused!

Kommentaarid on suletud.