Fotokonkurss 2009

Postitatud 10.veebruar 2010 | Postitaja Marika Kulmar
Fotokonkurss 2009
Postitaja marikak on Kolmapäev, Veebruar 10, 2010 – 06:29 PM EET,

Fotokonkursi rahva lemmiku hääletamine lõpeb 1 nädal enne EEHLi üldkoosolekut märtsis 2010.

Kõik see mees-naine pildistama, vanusepiiranguid ei ole! Jäädvusta mõni vahva hetk, mis on seotud lennundusega – olgu see siis purilennuki piloot tööhoos, hingemattev aerofoto metsatalust päikeseloojanguga järve kaldal, õlivahetus Piperil, tuulelohede lennutamine või langevarjurite grupihüpe. Oodatud on eelkõige väiksemate õhusõidukitega seotud fotod ja pildi vanus võiks olla selline, et eelmisel fotokonkursil 2004 seda pilti veel polnud olemas.

Fotosid võib saata marikak.pilots (ätt) gmail.com kuni 31. detsembri 2009 kella 23:59 kohaliku aja järgi.

EEHL korraldab taas lennundusfotode konkursi.

Kategooriaid on 3+1:
Kõige kunstipärasem foto – hindab žürii
Kõige lõbusam foto – hindab žürii
Publiku lemmik – hääletus avatakse kohe peale saatmise lõppu
Žürii lemmik grand prix.

Auhindadeks on midagi ahvatlevat ja lennunduseteemalist – võitjatele huvilend EEHL lennuüritustel 2010. aastal.

Igaüks võib saata osalema 3 fotot, mis võistlevad automaatselt kõikides kategooriates. Fotod saata digitaalsel kujul, suurima külje pikkusega 600 pikselit ja JPG formaadis aadressile marikak.pilots (ätt) gmail.com märgusõnaga “fotokonkurss” subject või teema real. Fotole lisada sobilik pildiallkiri ja autori kunstnikunimi ning autori pärisnimi ja autori kontaktandmed. Vajadusel teeb toimetaja fotod mõõtudelt parajaks. Saadetud fotod pannakse üles www.pilots.ee galeriisse fotokonkursi kataloogi. Viimati saabunud pilti näeb ka selle uudise juures.

Fotosid võib saata kuni 31. detsembri 2009 kella 23:59 kohaliku aja järgi. Žürii koosneb fotograafia ja lennunduse inimestest, kelle valib juhatus. Tulemused avaldatakse ja võitjad autasustatakse 2010. aasta alguses üritusel, mis toimub EEHL üldkoosoleku toimumise paigas 60 minutit peale EEHL üldkoosoleku algust.

Peenikeses kirjas tekst:
* Osavõtja vastutab enda ja piltide kohta esitatud andmete õigsuse eest ja kinnitab, et ta on konkursile saadetud piltide autor.
* Osaleda ei tohi teistel konkurssidel auhinnatud või äramärgitud tööd.
* Konkursilt kõrvaldatakse ebasündsad ja headele tavadele mittevastavad fotod.
* Žürii liikmed konkursil ei osale.

0 kommentaari

Kommentaarid on suletud.