EEHL osaleb Tallinna Lennujaama Perimeetri jooksul

Postitatud 3.mai 2010 | Postitaja Marika Kulmar
EEHL osaleb Tallinna Lennujaama Perimeetri jooksul
Postitaja marikak on Esmaspäev, Mai 03, 2010 – 11:37 AM EET,

29. mail 2010 toimub Tallinna Lennujaama territooriumil 1. Perimeetri jooks, millest võtab osa ka EEHL. Esimesele sportlikule sündmusele oodatakse osalema Tallinna Lennujaama kliente ja koostööpartnereid.Start antakse kinnisel territooriumil asuva 8. maja juures kell 11.30 ja osaleda saab nii ajavõtuga kui ajavõtuta jooksul/kepikõnnil/jalutuskäigul ning seda nii individuaal- kui võistkondlikus arvestuses. Võistkonna suurus on 4 inimest ja aeg läheb lukku võistkonna viimase liikme finišeerumisega. Kiireimale võistkonnale antakse üle Perimeetri jooksu rändkarikas, millega saab loodetavasti alguse igakevadine lõbus traditsioon ja põhjus kokku tulla.

EEHL on moodustamas võistkondi – vähemalt ühe võistkonnaga oleme esindatud kindlasti. Võistkonnas osalemissoovist palun teada anda teada marikak.pilots (ätt) gmail.com.

Võistlusjuhendit loe siit Perimeetri_jooksu_juhend.pdf (link parandatud)

1 Tallinna Lennuvälja perimeeter = ~10 km

Kommentaarid on suletud.