Varstu lennupäev toimub 31.juulil

Postitatud 26.juuli 2010 | Postitaja Raul Reap

 

Lennupäeva kava:

10.30 – 11.45 Lennukite saabumine

12.00 – 12.15 Lennupäeva avamine koos langevarjurite demohüpetega.

12.15 – 13.00 Lennukite tutvustamine.

13.00 – 16.00 Langevarjuhüpped ja lennukite demolennud.

16.30 – 18.00  Lennukite lahkumine.

Varstu lennuväli on sertifitseeritud. Tähis: EEVU

Lisainfo: Enn Noorkõiv 5019372

2 kommentaari to “Varstu lennupäev toimub 31.juulil”

  1. Enn Noorkõiv ütleb:

    Varstu lennupäev oli seekord väga tagasihoidlik. Kohal oli ainult kaks lennukit. Priit tuli Hanasairi Socata Tampicoga juba reede õhtul kohale. Veel jõudsid kohale Mati Meos ja Lauri Laasik Tartu lennundusmuuseumi uhiuue ULL lennuki Aeroprakt 22-ga. Kaks Viljandist startinut, Ikarus C 42 ja Eurostar pöördusid aga ilma tõttu tagasi. Reedel selgus, et tulemata jäävad Rapla langevarjurid ja Ridali purilennuk.Langevarjurite puudumine viib lennupäeva taseme kohe alla, vaadata pole ju ilma nendeta eriti midagi. Purilennuk aga pakub vaatajatele nauditavat vigurlendu.Edaspidi tuleb püüda kokkulepetest rohkem kinni pidada. Lennupäevi on väheks jäänud ja kui nenede tase langeb, kaovad ka pealtvaatajad.Pealegi valmistavad lennupäeva ette mitte ainult lennundusega seotud vaid ka toitlustajad-teenindajad.Varstu (EEVU) värskelt sertifitseeritud 600 m asfaltrajaga lennurada avatud maastikul pakub ikka turvalist lendamist!

  2. Paavo ütleb:

    Mul on palve kõigile külastajatele, eriti õhu teel saabujatele – kui leiate aega ja viitsimist, siis edastage Varstu lennuvälja (eeskätt pakuvad huvi rajatised) fotosid aadressile paavo@lennusimu.net. Fotosid kasutan loomaks Varstu lennuvälja digitaalse rekonstruktsiooni, mida näeb augusti lõpul Tartu lennupäevadel.

RSS feed for comments on this post.