Rapla Lennupäev 2.juulil 2011

Postitatud 4.juuli 2011 | Postitaja Raul Reap

Laupäeval 2. juulil toimus Rapla lennuväljal EEHL  ja Rapla Lennuvälja MTÜ koostöös korraldatud lennupäev, kuhu kogunes suur osa Eesti harrastuslenduritest ja lennundushuvilistest. Ilm oli suurepärane ja huvilisi ning lennumasinaid sai plats täis. 

Üritusel sai lennuaparaate lähedalt näha ja kuulata nende pilootide juttu. Pealtvaatajad kasutasid aktiivselt ka võimalust teha huvilende AS Pakker Avio lennukil Cessna 172. Eesti Langevarjuklubis sai proovida langevarjuhüpet koos instruktoriga ühise tandemvarju all.

Lennupäeval osalesid Politsei- ja Piirivalveameti lennuk L-410 ja kopter Enström480, Eesti Lennuklubi lennuk An-2, Tallinna Aeroklubi Wilga 35, Tackmer Air Cessna 172 ja Ikarus 42, Pakker Avio Cessna 172, Aeronautikaklubi Cessna 150, Eesti Langevarjuklubi BN-2A Islander, eralennukid Eurostar EV-97 ja A1B Husky,  kopter Robinson R44, deltaplaanid ja mootorvarjud.

Lauluga rõõmustas kõiki Rebecca Kontus.

Korraldajad tänavad kõiki lennutehnikaga osalejaid ja ürituse toimumisele kaasa aitajaid!

Galerii – Valdor Ernits

Galerii – Jüri Panga

Galerii – Siim Solman

Kommentaarid on suletud.