Grupilend hukkunute mälestuseks

Postitatud 14.juuni 2012 | Postitaja Raul Reap

14. juunil kell 19.00 stardivad Tallinna Lennart Meri lennujaamast erapiloodid traditsioonilisele grupilennule Tallinna kohale. Sellise omapärase aktsiooniga mälestatakse 14. juunil 1941.a. Siberisse küüditatuid ja Eesti eest oma elu jätnuid kodumaa poegi ja tütreid. Grupilennus osaleb kolm kuni viis väikelennukit ning see kulgeb formatsioonlennuna üle Kakumäe, Tabasalu, Pääsküla, Nõmme, Tallinna kesklinna, Pirita, Viimsi, Muuga ja Lasnamäe. Kui märkate meid, siis peatugem hetkeks, langetagem pea ning meenutagem neid, keda enam ei ole.
Grupilennus on plaanitud osalema:
Socata TB-9 ES-HSB piloot Hendrik Agur
Cessna 172 ES-FCC piloot Priit Palumaa
Piper 28 ES-FPW piloot Tõnis Lepp

Delfi
Postimees
AK video

Kommentaarid on suletud.