Eralendurid Rutjal kumme vilistamas

Postitatud 18.juuli 2013 | Postitaja Raul Reap
Esmakordselt võtsid rajust motoüritusest SMASH osa EEL liikmed koos lennukitega. Grupilennus lendasid Tallinnast Rutjale Hendrik Agur (Piper 28), Priit Palumaa (Cessna 172), Enriko Sala (Eurostar) ja Marko Erlach (Cessna 150). Langevarjurite osakonda ja hüppeid juhatas Indrek Pappel Eesti Langevarjuklubist. Aitäh korraldajatele kutsumise ja vahva ürituse eest!
Teele Tuulna pildid
SMASH lehekülg

2 kommentaari to “Eralendurid Rutjal kumme vilistamas”

  1. oliver ütleb:

    Vabandust,
    seal ju lennukeelutsoon lausa SFC-2200FT. Mismoodi te, kutid, seal maandusite?
    Mitte et ma halva pärast, aga plaanisin ise ka äsja kokkupandud Rans s-10 Sakotaga, mille komplekti ma USA-st tellisin, Rutjal touch-n-go teha aga ma ei tea mida see paganama lennuamet sellest arvab? Andke nõu.

  2. oliver ütleb:

    Rutja lennuväli on ju lennukeelutsoon – selle kohal alla 1000ft lendamine ja ammugi maandumine on keelatud.

RSS feed for comments on this post.