30. aprillil 2015 rakendus Tallinna õhuruumi muudatus

Postitatud 4.mai 2015 | Postitaja Raul Reap

Hea partner ja õhuruumi kasutaja,

Meil on heameel teada anda, et on rakendunud muudatused, mis sisaldavad Tallinna TMA suurendamise ja selles hajutusmiinimumi vähendamise 3NM-ni (praeguse 5NM asemel). Ilma nende muudatustega ei oleks saanud teatud ilmastikutingimuste korral samaaegselt kasutada Tallinna lennuvälja rada suunal 26 ja Ämari rada suunal 06 ning seetõttu olid vajalikud täiendavad ohutuspiirangud ja muud muudatused, mis rakendusid 30. aprillil 2015.

Peamised muudatused õhuruumi kasutajatele on Tallinna TMA suurendamine, Ämari lähiala (CTR-i) loomine, piiranguala EE TSA 10 eemaldamine ja Ämari lennuvälja kohale uu piiranguala – EE TSA 14 (AIP SUP 05/2015) moodustamine.

Muudatustega seonduv info on leitav meie AIP-ist: https://eaip.eans.ee

 

 

Kommentaarid on suletud.